Намери ни
To Top

Инфартен обарт донесе победата на Каляри над Сасуоло

Каляри постигна инфарктна победа с 2:1 в домакинството си на Сасуоло от 15-ия кръг на Серия „А“. Домакините получиха ранен гол във вратата и и изоставаха почти през целия мач, но в добавеното време успяха да направят знаменит обрат и да измъкнат трите точки.

Сасуоло поведе още в 7-ата минута, когато след центриране от ъглов удар Мартин Ерлич с глава не остави шансове на вратаря Симоне Суфет.

В 62-рата минута Руан Тресолди изрита в главата Джанлука Лападула, като дори му направи аркада, за което получи втори жълт и червен картон.


Дори и с човек по-малко Сасуоло можеше да реши всичко малко преди края на мача, но техен гол не бе зачетен.

Драмата започна в добавеното време, когато първо в 94-тата минута Джанлука Лападула възстанови равенството, разписвайки се от близка дистанция. В 99-ата минута домакините изтръгнаха трите точки чрез Леонардо Паволети, който отбеляза за крайното 2:1.

Така Каляри събра актив от 13 точки и излезе от опасната зона, като се намира на 16-ата позиция в класирането. Сасуоло е едно място по-напред на 15-ата позиция с 15 точки.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол