Намери ни
To Top

Али Соу бе изгонен при драматично равенство срещу Минчев и компания

Отборите на Анкарагюджю и Ризеспор не успяха да излъчат победител в срещата помежду си от 15-ия кръг на турската Суперлига. Двубоят приключи при резултат 1:1, като гостите изравниха дълбоко в добавеното време.

На върха на атаката на домакините бе бившият нападател на ЦСКА Али Соу, докато нападението на гостите пък бе водено от българския национал Мартин Минчев. Мачът обаче не бе добър за гамбиеца, който получи червен картон в 51-вата минута, а преди това и негов гол в 10-ата минута бе отменен заради игра с ръка.


Минчев също не успя да блесни в този мач, като получи жълт картон през второто полувреме.

Домакините откриха резултата в 14-ата минута чрез Олимпиу Моруцан, който се разписа с удар извън наказателното поле.

В 51-вата минута Али Соу получи малко пресилен втори жълт и червен картон за изблъскване в гръб на съперник в центъра на терена.

В края на мача и гостите останаха с 10 души на терена, след като и Емирхан Топчу получи втори жълт и червен картон в 95-ата минута.

Късметът обаче се усмихна на Ризеспор в 97-ата минута, когато Алфонсо Гаич порази вратата на съперника за крайното 1:1 отблизо, след като преди това изстрел с глава на Оскар Пинчи се отби от гредата.

След това реми Ризеспор е на 8-ата позиция в класирането с 22 точки. Анкарагюджю е на 11-тото място с 18 точки. Първите две позиции делят Фенербахче и Галатасарай с по 40 точки.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол