Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot490416.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Отбори от Чехия и Турция си харесаха вратаря на Черно море – Sportove
Намери ни
To Top

Отбори от Чехия и Турция си харесаха вратаря на Черно море

Националният вратар на България Иван Дюлгеров ще избира от няколко оферти за чужбина през зимата, твърди „Труд News“. Титулярът на Черно море има няколко предложения от Турция и Чехия, а интересът към него е сериозен.

През следващите седмици той ще обмисли сериозно възможността за следваща крачка в своята кариера. Юношата на „моряците“ прави отличен сезон, белязан от историческо първо място след края на есенния дял в efbet Лига.


 Интересното е, че на „Тича“ вече имат опит в продажбата на свои футболисти в Чехия. През лятото на 2020 година Мартин Минчев пое към Спарта Прага, където стана шампион през изминалия сезон. През тази година той премина в турския Ризеспор.

В същото време 24-годишният страж натрупа сериозен стаж в родния елит, а през октомври записа мач №100 за варненци за първенство. По този начин той влезе в елитния клуб на вратарите, играли на „Тича“, като едва петима от тях имат трицифрен брой срещи в шампионата.

Дюлгеров дебютира за Черно море на 19 март 2017 г. при победа с 3:1 като гост на Нефтохимик в Бургас. Той не е допуснал гол в 46 срещи в родния елит.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558