Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot490408.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ман Юнайтед обмисля оферта към Барселона, която да включва размяната на крила – Sportove
Намери ни
To Top

Ман Юнайтед обмисля оферта към Барселона, която да включва размяната на крила

Манчестър Юнайтед обмислят да отправят оферта към Барселона за размяна на Джейдън Санчо и Рафиня. Английският национал влезе в конфликт с мениджъра на „червените дяволи“ Ерик тен Хаг в началото на септември и вече над три месеца е пратен да тренира с младежките формации на клуба. Наскоро нидерландецът отново потвърди позицията си, че е готов да приеме отново Санчо в първия тим, но за целта той трябва да се извини на него и своите съотборници, което крилото отказва да направи. 

Бразилецът Рафиня бе привлечен от Барселона от друг английски отбор Лийдс за 58 милиона евро, но 26-годишният футболист засега също не е успява напълно да убеди с представянето си.


През този сезон сериозна конкуренция на фланга той има в лицето на младия Ямин Ламал. Според испанския вестник „Спорт“, ключовата дума ще има спортният директор на Барселона Деко, който преди време бе и личен агент на Рафиня. Някои от въпросителните по подобен евентуален трансфер обаче е цената на двамата футболисти, както и характеристиките, които имат.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558