Намери ни
To Top

Искрица надежда за Тен Хаг: Каземиро поднови тренировки

Халфът на Манчестър Юнайтед Каземиро е подновил тренировки, обявиха от клуба. Бразилският полузащитник получи травма в подколянното сухожилие по време на тежката загуба от Нюкасъл в двубоя за “Карабао къп” с 0:3 в края на октомври, когато бе заменен на почивката. Очакванията бяха, че бившият футболист на Реал Мадрид ще се завърне едва в началото на новата година, но сега надеждите са, че той ще е на линия за тежката програма около коледните празници в следващите седмици. Каземиро пристигна при “червените дяволи” през по-миналото лято, когато за него бяха платени около 70 милиона паунда на мадридчани.


 

Той се представи на много високо ниво в първите си месеци на “Олд Трафорд”, когато бе сред най-добрите футболисти на тима. Постепенно формата му започна да спада в края на миналата кампания. В началото на този сезон той се представяше доста колебливо и на няколко пъти бе сред първите заменени от Ерик тен Хаг, но надеждите в лагера на Манчестър Юнайтед са, че той отново ще може да върне добрата си форма след принудителната пауза поради контузия. Утре „червените дяволи“ ще се изправят в решителен сблъсък с Байерн (Мюнхен) в последен мач от груповата фаза в Шампионската лига. Към момента те са последни в своята група, но при победа ще си гарантират минимум участие в Лига Европа през пролетта. 

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол