Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot489844.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Мадзари: Надиграхме Ювентус, въпрос на време е резултатите да дойдат – Sportove
Намери ни
To Top

Мадзари: Надиграхме Ювентус, въпрос на време е резултатите да дойдат

Старши треньорът на Наполи Валтер Мадзари похвали футболистите си след дербито с Ювентус. Неаполитанци отстъпиха с 0:1 в Торино, въпреки че създадоха повече положения от “бинаконерите”. 

“Играхме добре, доминирахме и принудихме Ювентус да се защитава в половината си през почти цялото второ полувреме. Единствената ни грешка беше, че изпуснахме Гати при това центриране и той отбеляза гол.


Опитахме всичко, но това е футболът. Убеден съм, че ако продължим по този начин, положителните резултати ще дойдат и бързо ще се изкачим в класирането”, сподели Мадзари. 

“Реално, аз съм в отбора от малко време и не мога да говоря за случилото се преди мен. Щом са ме потърсили, значи вече е имало проблеми. Виждам тим, който надиграва съперниците си, но не реализира положенията си. Щом пропускаме положения като това на Кварацхелия, значи сме в труден период. Липсва ни и късмет”, коментира треньорът на “партенопеите”. 

“В толкова равностойни мачове е важно да си решителен, а ние не бяхме такива. Ювентус са специалисти на контраатака, но не им позволихме почти нищо в това отношение. Има какво да подобряваме, включително по отношение на кондицията на някои играчи, които доскоро бяха контузени. 

“Сега трябва да се справим добре срещу Брага, за да продължим в Шампионската лига. Когато левите ни бекове се възстановят, ще имаме предпоставки за добър сезон. Факт е, че другите тимове са научили как да ограничават силните ни страни и не ни оставят никакви пространства. Контузиите още са проблем. Дзаноли не е ляв бек, но когато той влезе, и Хвича заигра по-добре. Със сигурност не заслужавахме да загубим. Въпрос на време е нещата да се обърнат в наша полза”, каза още Мадзари.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558