Намери ни
To Top

Добри Димитров с емоционално сбогуване с Хебър

Доскорошният разпределител на Хебър (Пазарджик) Добромир Димитров се сбогува с отбора и клуба с емоционален пост в профила си във Фейсбук. Димитров благодари първо на феновете на волейбола в Пазарджик, а ето целият му пост:

Ще започна с „благодаря“ към феновете на волейбола в Пазарджик.

Последните няколко дни и седмици бяха много емоционални за мен и семейството ми. Надявам се това да не са думи на последно сбогуване, защото надеждата и желанието в мен, че ще има волейбол на високо ниво в нашия град, остава.


Имаме най-страхотните фенове, които ни следват навсякъде. Благодаря за подкрепата, с която ни зареждахте във всеки един момент, и че винаги сте до отбора.

Благодаря, ВК Хебър, за прекрасните емоции, които имахме заедно. Знам колко усилия се полагат, за да се запази отбора, през колко перипетии се минава, за да може този клуб да продължава да се развива и да носи емоции на хората, идващи да гледат любимия си отбор.

Благодаря Ви, за мен беше чест и удоволствие на бъда част от това семейство – ВК Хебър Пазарджик.

До скоро!

Добри Димитров вече дебютира за новия си отбор Сиеко Сървис (Ортона) в италианската Серия А2, кат беше в основата за първата победа на тима за сезона – 3:2 като гост на Пинето.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Волейбол