Намери ни
To Top

Съставите на Ман Юнайтед и Челси, Рашфорд остава на пейката

Тази вечер Манчестър Юнайтед посреща Челси на „Олд Трафорд“ в голямото дерби на междинния 15-и кръг в Премиър лийг. „Червените дяволи“ нямат право на нови грешки, ако искат да останат в борбата за топ 4, особено срещу пряк конкурент. Лондончани обаче започнаха да навлизат във форма след лошото начало на сезона и напоследък са доста опасни. Така че можем да очакваме доста любопитен сблъсък.


Ерик тен Хаг е избрал да заложи на Расмус Хойлунд на върха на атаката, като той ще има подкрепата на Антони, Бруно Фернандеш и Алехандро Гарначо в предни позиции. В средата на терена ще си парнтират Софиан Амрабат и Скот Мактоминей.

Маурисио Почетино пък е предпочел да започне мача с Николас Джаксън като изнесен нападател и Коул Палмър, Рахийм Стърлинг и Михайло Мудрик зад гърба му. Енцо Фернандес и Мойсес Кайседо ще са двойката опорни халфове.

МАН ЮНАЙТЕД: Онана, Далот, Линдельоф, Магуайър, Шоу, Амрабат, Мактоминей, Фернандеш, Гарначо, Антони, Хойлунд

ЧЕЛСИ: Санчес, Дисаси, Силва, Колуил, Кукурея, Фернандес, Кайседо, Палмър, Стърлинг, Мудрик, Джаксън

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол