Намери ни
To Top

Ювентус и Атлетико Мадрид надцакват Интер за Тиаго Джало

Защитникът на Лил Тиаго Джало привлича все по-сериозен интерес към себе си. Той отдавна е трансферна цел на Интер, който от известно време го ухажва. Плановете на „нерадзурите“ обаче може да се объркат, тъй като Ювентус и Атлетико Мадрид са готови да се намесят в битката за подписа на португалеца, твърди „Гадзета дело Спорт“.

23-годишният защитник е извън игра от март след операция на предната кръстна връзка и това доведе до спиране на преговорите по договора му.


Настоящият му контракт ще изтече в края на сезона и той може да бъде ценен свободен агент на пазара, като именно това привлече вниманието на европейските грандове.

Интер отдавна работи по този трансфер и се надява да си осигури услугите на този играч. Юве и Атлетико Мадрид обаче започват да се борят за португалския национал и са готови през януари да отправят оферти към Лил и заплата, равна на предложението на Интер.

Тиаго Джало е особено ценен футболист поради своята поливалентност. Той по принцип е централен защитник, но се справя успешно и отдясно или отляво на отбраната.

Играчът не е непознат за Италия, тъй като прекара шест месеца в младежката академия на Милан през 2019 г. преди продажбата за 4 милиона евро на Лил като част от трансфера на Рафаел Леао.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол