Намери ни
To Top

Барселона потвърди новината за Тер Стеген

От Барселона официално потвърдиха появилите се днес информации, че на титулярния страж на тима Марк-Андре тер Стеген му предстои операция заради болките в кръста, които го извадиха от последните три мача на тима.

“Играчът от първия състав Марк тер Стеген ще се подложи на хирургична процедура през тази седмица, за да се справи с проблемите в кръста, от които страда. След процедурата ще бъде дадено ново изявление”, гласи краткото съобщение на клуба.

Самият Тер Стеген също коментира предстоящата си операция. “След интензивни консултации с медицинския щаб на клуба и редица помощни експерти, ние решихме да се подложа на хирургична процедура. Тази почивка очевидно ме дразни. Това е правилното и безопасно решение, за да се завърна в най-добро състояние за моя клуб Барселона и за националния отбор на Германия”, написа той в социалните мрежи.

Според медиите в Испания периодът на възстановяване на вратаря ще бъде 2-3 месеца. Очакванията са през този период титуляр да бъде вторият страж на тима Иняки Пеня, като надеждите на Барселона са Тер Стеген да е готов за мачовете от 1/8-финалите на Шампионската лига, които започват в средата на февруари.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол