Намери ни
To Top

Вече нищо не може да пречупи Симоне Индзаги, горд е баща му

Старши треньорът на Интер Симоне Индзаги е прибавил много ценно качество към характера си, смята баща му Джанкарло Индзаги.

“Вече нищо не може да го пречупи по време на мача или тренировка – горд е таткото в интервю за “Гадзета дело Спорт”. – Ако някой футболист се контузи, той веднага намира решение на проблема, както се случи и в дербито с Наполи. Като треньор на Лацио той като че ли се държеше твърде приятелски с играчите, защото дълго време беше част от клуба.


В Интер обаче той израсна като наставник и изгради идеалната възможна връзка между един треньор и футболистите. Той говори малко, но върши много работа”.

Бившият нападател е начело на “нерадзурите” вече трети сезон. Той вече на два пъти спечели Купата на Италия и два пъти Суперкупата на страната. Загубеният финал в Шампионската лига през миналата кампания обаче е голямата болка на Индзаги, допълва баща му.

“През цялото време Симоне мисли само за Интер. След мача срещу Манчестър Сити той ми каза следното: “Джанка, помни, че нещо винаги ще ми е приседнало”, завърши Джанкарло Индзаги.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол