Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot488952.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Билал Бари е все по-близо до завръщане – Sportove
Намери ни
To Top

Билал Бари е все по-близо до завръщане

Мароканският нападател на Левски Билал Бари е все по-близо до завръщане на терена. Той вече тренира почти на пълни обороти със съотборниците си, като в същото време продължава да минава и допълнителни процедури, свързани с възстановяването му.

В следващите седмици чаканият с голямо нетърпение от феновете футболист ще пътува до Франция, където ще премине контролни прегледи. Те трябва да потвърдят прогреса, който е постигнал.


Бари не е играл от началото на септември миналата година, когато получи контузия в навечерието на дербито с ЦСКА – София. След това той претърпя няколко хирургически интервенции, а завръщането му все се отлагаше.

На „Герена“ обаче са уверени, че то най-накрая ще се състои, като плановете са мароканецът да се включи наравно със съотборниците си при старта на зимната подготовка на Левски, пише „Тема спорт“.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558