Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot488894.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В Англия: Тен Хаг изпусна съблекалнята, половината футболисти са срещу него – Sportove
Намери ни
To Top

В Англия: Тен Хаг изпусна съблекалнята, половината футболисти са срещу него

Футболистите на Манчестър Юнайтед продължават да са разочаровани от работата си с мениджъра на отбора Ерик тен Хаг, разкрива Скай Спортс. 53-годишният специалист е загубил подкрепата на поне половината съблекалня след поражението от Нюкасъл с 0:1 в събота от 14-ия кръг от Премиър. Много играчи са недоволни от стила на игра на „червените дяволи“. Част от футболистите не харесват някои от упражненията по време на тренировките, отнасящи се до физическата подготовка.


 

Друга причина за разочарованието в състава на Юнайтед е продължаващият конфликт между Тен Хаг и халфа Джейдън Санчо, отстранен още през септември. 

Част от лидерите в състава са говорили с Тен Хаг и са споделили опита си от предишните си клубове. Те са на мнение, че нидерландецът трябва да се държи по-приятелски с футболистите. 

Тен Хаг ръководи Манчестър Юнайтед от юли 2022 година. След 14 кръга 20-кратните шампиони на Англия са на седмо място в класирането с актив от 24 точки. „Червените дяволи“ са на четвърто място в своята група в Шампионската лига с 4 пункта от 5 срещи. 

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558