Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot488586.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Черно море скочи на ВАР-съдиите от двубоя с Етър – Sportove
Намери ни
To Top

Черно море скочи на ВАР-съдиите от двубоя с Етър

Черно море излезе с официална позиция, с която се обявява против решението на съдиите от двубоя с Етър. Вчера двата тима премериха сили във Велико Търново, като в крайна сметка гостите от Варна победиха с 2:1. В 90-ата минута обаче “виолетовите” получиха правото да изпълнят дузпа заради игра с ръка на Влатко Дробаров. Според Черно море обаче топката се е отклонила в коляното на защитника, а не в ръката му, с което се обявяват против решението на ВАР съдиите Иво Андреев и Красимир Миланов.


Ето какво пишат “моряците”:

На вниманието на ВАР реферa Иво Андреев и асистента му Красимир Миланов. Беше ли детайлно разгледана ситуацията с играта с ръка в наказателното поле на Влатко Дробаров и видяха ли двамата, че топката се отклонява от коляното на футболиста на Черно море?. Допирът на кълбото до ръката на играча на „моряците“ е следствие именно след удара в крака на Дробаров. 

Не трябваше ли в тази ситуация ВАР съдията да извика Ивайло Стоянов да прецени сам дали е взел правилното решение. Защото ясно се вижда траекторията на топката, която може да се получи само след удар в коляното на футболиста, но не и при такъв само в ръката. 

Притеснителното в случая е, че ВАР-аджиите мигновено потвърдиха отсъждането на Стоянов, някак си „от воле“. Свикнали сме да виждаме как в много по-големи първенства подобни ситуации се разглежда многократно и детайлно, с много повторения и едва след това се вземат окончателни решения.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558