Намери ни
To Top

Съставите на Нюкасъл и Манчестър Юнайтед

Нюкасъл приема Манчестър Юнайтед в един от най-интересните сблъсъци от 14-ия кръг на Висшата лига. Само една точка дели двата отбора в класирането, като „червените дяволи“ са с аванс. Преди месец двата тима има двубой в Купата на Лигата на „Олд Трафорд“ и тимът на Еди Хау тогава спечели с 3:0.

Отборът на Ерик тен Хаг има пет победи в последните си шест шампионатни срещи и не е далече от топ 4.


Тимът му показва и подобрение в играта си последните седмици. Основните проблеми напоследък са свързани с допускането на голове и представянето на вратаря Андре Онана. „Свраките“ допуснаха някои грешки в първенството, но при последните си две домакинства победиха Арсенал и Челси.

Еди Хау залага на един същ състав в трети пореден мач и в него отново е 17-годишният Люис Майли, който се представя отлично в халфовата линия на тима. Мениджърът има да се справя с много проблеми, свързани с контузии. Поради тази причина на пейката има двама вратари и трима юноши.

Тен Хаг е решил да заложи на Люк Шоу в центъра на защитата, Виктор Линдельоф е оставен на пейката. Диого Далот ще играе отляво на отбраната, а Аарън Уан-Бисака влиза в тима отдясно на защитата. Това е единствената промяна от победата над Евертън преди седмица. Разликите с отбора, който игра срещу Галатасарай, са малко повече. За този мач Маркъс Рашфорд бе наказан, а Расмус Хойлунд водеше атаката. Днес Рашфорд е сред титулярите, а Антони Марсиал е на върха на атаката. Коби Майну пък заменя Амрабат в халфовата линия.

НЮКАСЪЛ – МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

НЮКАСЪЛ: Поуп, Трипиър, Шер, Ласелс, Ливраменто, Майли, Жоелинтон, Гимараеш, Алмирон, Гордън, Исак
МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД: Онана, Уан-Бисака, Магуайър, Шоу, Далот, Майну, Мактоминей, Фернандеш, Рашфорд, Гарначо, Марсиал

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол