Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot488204.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Три автомобилни марки с нов дом в София – Sportove
Намери ни
To Top

Три автомобилни марки с нов дом в София

Три от автомобилните марки на концерна Стелантис: Alfa Romeo, Jeep и FIAT, вече имат нов дом в София, на улица “Резбарска” № 5. От началото миналия месец трите марки плюс Abarth имат нов вносител в България – SFA Automotive, а в края на ноември стана факт и новият им шоурум.

Локацията е добре позната на почитателите на Jeep, а сега там се помещава модерен мултибранд център, в който са представени моделите на трите марки.

Новият шоурум ще обслужва и клиентите на лекотоварната гама на FIAT Professional, както и феновете на спортните автомобили Abarth.


Шоурумът разполага и с обособена зона за демонстрационни автомобили, които са на разположение на клиентите за пробно шофиране. За моделите с електрическо задвижване са осигурени две зарядни станции.

Гаранционното обслужване и продажбата на резервни части за автомобилите от четирите марки ще се извършва в оторизирания сервизен комплекс на SFA RETAIL СОФИЯ – 3 на бул. „Ботевградско шосе“ в столицата. Шоурумът стартира своята дейност със специални отстъпки за налични нови автомобили Alfa Romeo, Jeep и FIAT.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558