Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/10/Levandovski2.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Скандал! Левандовски има проблем с алкохола – Sportove
Намери ни
To Top

Скандал! Левандовски има проблем с алкохола

Скандал разтресе футбола след като се оказа, че звездата на полския футбол Роберт Левандовски има проблеми с алкохола. Полските медии разпространиха новина, че нападателят на Байерн е разследван от полицията за употреба на алкохол на публично място, което е забранено в страната.

Парадоксалното е, че става дума за празненствата след края на евроквалификацията срещу Република Ирландия по-рано през месеца, когато с гола си за 2:1, той класира своя тим за финалите във Франция. След срещата полските национали започнаха да се радват, а Лева отвори бутилка шампанско и пи от нея директно на терена.


Съотборникът му Гжегош Крховяк видя забавната страна на случилото се и публикува следното съобщение в социалните мрежи: „Благодаря на Бог, че не надигнах бутилката, защото щях да загазя сериозно“.

В Полша е забранена консумацията на алкохол по улиците, паркове, площади и в градския транспортсъобщават местните медии.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558