Намери ни
To Top

Еди Хау: Манчестър Юнайтед в изключителен тим

Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау се изказа ласкаво за отбора на Манчестър Юнайтед, който утре гостува на „Сейнт Джеймсис Парк“. Разликата между двата тима е едва точка в полза на „червените дяволи“.

„Мисля, че те изиграха много добри мачове. Уважаваме отбора и мениджърът им.


Мисля, че това е изключителен тим. Мачовете срещу по-големите клубове винаги са много трудни и се решават с малки разлики. В големите моменти имаш нужда от големи играчи, които да поемат отговорност и да спечелят мача. Знаем, че трябва да покажем най-доброто, за да можем да спечелим

Най-голямото ми разочарование след мача с ПСЖ бе, че исках играчите да спечелят мача, което може би щеше да е от акцентите в тази кампания в Шампионската лига и един от върховете в кариерите им. Бяхме на минути от исторически резултат и затова имаше разочарование. Не можем да промени това. Трябва да продължим напред и да гледаме към следващия мач“, заяви Хау на днешната си пресконференция.

„Надяваме се, че Джо Уилок и Шон Лонгстаф няма да отсъстват дълго. Проблемът е, че в този етап дори две-три седмици изглеждат като цяла вечност, защото имаме много мачове. Трудно е да дам точни срокове, но контузиите и на двамата не са толкова лоши“, добави мениджърът на „свраките“ по отношение на поредните контузии.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол