Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/10/Ganchev.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Контраофанзива на ЦСКА! Намериха изход от кризисната ситуация – Sportove
Намери ни
To Top

Контраофанзива на ЦСКА! Намериха изход от кризисната ситуация

Контраофанзива готви ЦСКА след притеснителното положение около признаването на новото дружество и натрупаните дългове. Вече са проведени две срещу между Гриша Ганчев и Юлиян Инджов в последните дни. Двамата бизнесмени са обсъждали възможните варианти за бъдещето на „червените“, като на въпросните събирания е присъствал и изпълнителният директор Пламен Марков, научи „7 дни спорт“.

Най-упоритият слух на „Българска армия“ е, че все по-реален става вариантът двамата бизнесмени все пак да минат към план с оздравяване на клуба.


След като една голяма част от дълга е цедиран и общият размер на задълженията дори може да падне под официалните 34 милиона, при вариант и двамата да се включат с равно участие при оздравяването на ПФК ЦСКА АД, на държавата в лицето на постоянния синдик ще бъде предложен план за оздравяване, с който дружеството ще погаси задълженията си за период от 5 години.

На първо място, ако такъв план се приеме, ще се плати дългът към НАП от 12 милиона лева. Два милиона лева ще постъпят по сметките на приходна агенция при подписване на такъв план. Останалата част до 12 млн. лв. ще се плащат на вноски.

В същото време стана ясно, че Ганчев и Инджов ще опитат да намалят и предоговорят още от задълженията към частни кредитори. Както е известно, в последните дни подобно нещо беше направено и с футболния агент Сокена Ба, която е подписала документ, че вече не търси 400 хил. евро от клуба.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558