Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/12/screenshot488092.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ЦСКА гони важни точки в „Овча купел“ срещу бойкия тим на Заги – Sportove
Намери ни
To Top

ЦСКА гони важни точки в „Овча купел“ срещу бойкия тим на Заги

Слушай на живо

Слушай на живо:
Славия – ЦСКА

ЦСКА – София гостува на Славия в дербито от XIX кръг на efbet Лига. Началото на двубоя между лидера в класирането и момчетата на Златомир Загорчич ще бъде дадено с първия съдийски сигнал на Станимир Тренчев в 17:30 часа. През следващата седмица двата отбора ще премерят сили и на осминафиналите в турнира Sesame Купа на България.

Отборът на Нестор Ел Маестро се намира в серия от четири поредни победи, с което „червените“ изпратиха 100% успешен ноември.


ЦСКА – София е водач в подреждането с 41 точки от 18 мача, с две повече от Черно море, като футболистите на Илиан Илиев имат същия брой изиграни срещи. 

С пет точки назад и мач по-малко е шампионът Лудогорец, който загуби в предния кръг именно от Славия. „Белите“ определено са в подем след три поредни победи в шампионата, особено впечатляваща беше последната – над „орлите“ в Разград с 3:2.

Очаква се Матиас Фаетон да попадне в титулярния състав на Нестор Ел Маестро за двубоя на стадион „Александър Шаламанов“. В единайсеторката на тима от „Армията“ ще се завърне капитанът Амос Юга, който беше наказан за натрупани картони. Билетите за мача в столичния квартал „Овча купел“ са в продажба на цена от 20 лева. 

27

ЦСКА 3:0 Хебър (Пазарджик)

Междувременно феновете на „червените“ се стягат и за домакинството на Лудогорец след седмица, след което трябва да бъде сложено началото на дългоочакваната реконструкция на стадион „Българска армия“.

Славистите вече дишат по-спокойно в първенството, след кошмарния старт под ръководството на бившия капитан на Барселона Хосе Мария Бакеро. С идването на Златомир Загорчич начело на „белите“, Галин Иванов и компания отлепиха от дъното и вече имат 20 точки в своя актив, което ги държи на седем пункта от предпоследното място, пращащо директно във Втора лига. Преди срещата с „червените“, клубът от „Овча купел“ ограничи медийните изяви на футболистите си.

29

Славия 1:0 Етър

Славия – ЦСКА – София 

Вероятни състави: 

СЛАВИЯ: Вуцов, Томбак, Йеленкович, Генев, Керчев, Мартинов, Дост, Иванов, Тасев, Александров, Стоев 

ЦСКА: Бусато, Турицов, Кордоба, Петров, Шакич, Юга, Линдсет, Кареасо, Хайнц, Фаетон, Назон 

Стадион: „Александър Шаламанов“, София 
Съдия: Станимир Тренчев 
Начало: 17:30 часа

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558