Намери ни
To Top

Астън Вила пречупи Легия (Варшава) в здрава битка

Отборът на Астън Вила продължи със страхотното си представяне на европейска сцена и победи тима на Легия (Варшава) с 2:1 в среща от петия кръг в груповата фаза на Лигата на конференциите. С успеха англичаните дръпнаха с три точки пред днешния си съперник в група “Е” и си гарантираха участие в директните елиминации на турнира, докато поляците ще трябва да изчакат прекия двубой с АЗ Алкмаар, за да подпечатат визите и за пролетните срещи от третия по сила турнир на европейската футболна сцена.

Виланите започнаха отлично срещата и поведоха в 4-ата минута с гола на Муса Диаби. Ранното попадение обаче им изигра лоша шега и намалиха оборотите.


Така логично се стигна до 20-ата минута, когато Ернест Мучи, който възстанови равенството.

Въпреки че поляците демонстрираха висок дух и желание за победа, класата на англичаните пролича и те отново поведоха в 59-ата минута, когато Алекс Морено се разписа. До края не паднаха нови попадения и Астън Вила заслужено се поздрави с четвърта поредна победа в Европа.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558