Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot487992.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
От МОК оцениха готовността на Париж да гарантира безопасността по време на Олимпийските игри – Sportove
Намери ни
To Top

От МОК оцениха готовността на Париж да гарантира безопасността по време на Олимпийските игри

Безопасността по време на Олимпийските игри в Пари през следващото лято ще бъде организирана на много високо ниво, твърди експертна оценка. За това обяви изпълнителният директор на МОК Кристоф Дюби.

„Не мога да спекулирам по темата какво ще се случи по време на Олимпийските игри. Мога да ви посъветвам да се обърнете по тези въпроси към съответните власти, които отговарят за безопасността.


Но ако се позоваваме на оценката на еспертите, които участваха в подготовката за предишните Игри, то те ни гарантират, че взаимодействието между всички служби е много добро. И това се потвърждава от провеждането на Световното първенство по ръгби“, каза Дюби.

В последно време в Париж редовно се провеждат протести, като има и стачки на демонстранти. В церемонията по откриването на Олимпийските игри в Париж, която ще се проведе на река Сена, се очаква да участват около половин милион души.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558