Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot487972.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Трима от Левски не тренират – Sportove
Намери ни
To Top

Трима от Левски не тренират

Трима играчи на Левски отсъстваха от днешната тренировка на тима, а един се готвеше на облекчен режим. Хосе Кордоба пропусна заниманието в четвъртък следобед, като вероятно ще изпусне и предстоящия двубой с Локомотив (Пловдив). В него „сините“ ще преследват първа победа от пет мача насам. Вероятно Кристиан Димитров ще заеме мястото на Кордоба в центъра на защитата.


 

Със същата съдба като на панамеца са още Роналдо и Джавад Ел Джемили. За офанзивния полузащитник е на 99% сигурно, че ще пропусне домакинството на „смърфовете“, докато бразилецът има известни шансове за игра. 

Наставникът Николай Костов ще има проблеми за Локо Пд и в центъра на полузащитата, където Асен Митков вероятно няма да може да запише цял мач. В днешната тренировка на столичани Митков единствено въртеше обиколки на помощното игрище на „Герена“. Срещата между Левски и Локомотив Пловдив е в събота от 17:30 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558