Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot487730.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Има ли опасност да бъде отложен сблъсъкът между Галатасарай и Манчестър Юнайтед? – Sportove
Намери ни
To Top

Има ли опасност да бъде отложен сблъсъкът между Галатасарай и Манчестър Юнайтед?

Тежките метеорологични условия в Истанбул поставят под заплаха нормалното провеждане на ключовия сблъсък от Група „А“ на Шампионската лига между Галатасарай и Манчестър Юнайтед. Двубоят трябва да започне в 19:45 българско време на „РАМС Парк“, но цял ден над града се излива пороен дъжд, придружен с гръмотевични бури. Вследствие на голямото количество вода, теренът е подгизнал и на места има големи локви. В социалните мрежи се появи клип как делегат на УЕФА проверява състоянието на терена, подхвърляйки на високо топка, която след падането си почти не отскача от тревното покритие заради водата.


Прогнозата за вечерта също не е благоприятна.

Въпреки усложнената обстановка за момента от УЕФА не планират да отлагат мача. Официалната позиция на централата е, че двубоят ще се проведе. По-рано днес младежките обори на Галатасарай и Манчестър Юнайтед също играха при наводнен терен.

Всички късни мачове от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер!

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558