Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot487386.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Левски записа любопитен рекорд в „Надежда“ – Sportove
Намери ни
To Top

Левски записа любопитен рекорд в „Надежда“

Левски постави клубен рекорд на вчерашния злополучен мач с Локомотив (София) в „Надежда“, който завърши 2:2. „Сините“ изпуснаха победата, въпреки че имаха предина от два гола до 75-ата минута. 

Въпреки това обаче този мач ще остане в историята и с нещо друго. Келиан ван дер Каап изведе Левски с капитанската лента, като това се случи за първи път, откакто нидерландецът пристигна на „Герена“ преди почти две години.


Така той стана шестият капитан на отбора от началото на сезона, пише „Мач Телеграф“. 

В тази бройка са хората, извеждали тима с лентата на ръката си, но не и случаите, при които някой я слага в хода на срещата. Това е абсолютен рекорд в историята на клуба. Досега Левски бе стигал най-много до петима капитани в рамките на един шампионат. Толкова бяха те през 2009/10, 2010/11, 2014/15 и 2018/19.

21

Локомотив (София) 2:2 Левски

Конкретно през настоящия сезон с лентата в състава на Николай Костов се изредиха Ноа Сонко Сундберг, Ивелин Попов, Цунами, Николай Михайлов, Андриан Краев, а от вчера към тях се присъедини и Келиан ван дер Каап.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558