Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot487330.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
ФИФА обмисля разширяване на правомощията на ВАР – Sportove
Намери ни
To Top

ФИФА обмисля разширяване на правомощията на ВАР

Международният борд на футболните асоциации ще обсъди възможността за разширяване на правомощията на видеоасистент реферите (ВАР) на следващото си заседание, съобщава вестник „Таймс“. 

Дискусиите ще включват намеса на ВАР при свободни удари, ъглови удари и втори жълт картон. В момента, според протокола, видеоасистентите могат да се намесват в мача само при засада, назначена или неотсъдена дузпа или при показване на директни червени картони. 

Срещата ще се проведе на 28 ноември в Лондон.


Решение за разширяване на правомощията на ВАР няма да бъде взето до годишната среща на организацията, която е насрочена за март 2024 година.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558