Намери ни
To Top

Аталанта е с кадрови проблеми преди домакинството си срещу Спортинг в Лига Европа

Аталанта има кадрови проблеми преди домакинството на Спортинг (Лисабон) в срещата от петия кръг на Лига Европа в четвъртък, съобщава „Рекорд“.

Старши треньорът на бергамаските Джан Пиеро Гасперини не е сигурен дали ще може да разчита на някои свои титуляри в сблъсъка с „лъвовете“. Десният халф-бек Давиде Дзапакоста бе принудително заменен в 33-тата минута от срещата от Калчото през уикенда срещу шампиона Наполи (1:2), а по-късно и левият краен бранител Сеад Коласинак трябваше да напусне терена след единоборство с нигерийския нападател на неаполитанци Виктор Осимен. Освен това, двамата 33-годишни централни бранители Рафаел Толой и Хосе Паломино лекуват мускулни травми и също са под съмнение за двубоя със Спортинг.


Заради всички тези проблеми се отворя възможност за изява на 20-годишния защитник и младежки национал на Италия Джовани Бонфанти, който влезе принудително в сблъсъка с Наполи. Спортинг пък заминава за Италия с добро настроение след разгромната победа с 8:0 над Думиензе в турнира за Купата на Португалия снощи.

Аталанта е лидер в група D на Лига Европа с 10 точки и без поражение в надпреварата, като постигна успех с 2:1 срещу съперника в първия мач в Лисабон. Португалците пък заемат втората позиция със 7 пункта.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол