Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot487224.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
В Интер са по-щастливи от равенството срещу Ювентус, смята Дел Пиеро – Sportove
Намери ни
To Top

В Интер са по-щастливи от равенството срещу Ювентус, смята Дел Пиеро

Легендарният бивш футболист на Ювентус Алесандро Дел Пиеро смята, че в Интер са по-щастливи от равенството 1:1 между двата отбора в неделя вечер в Торино.

„Мисля, че не можехме да очакваме повече. Първото полувреме бе доста интензивно физически, а в крайна сметка в Интер са по-щастливи от Ювентус от равенството, но нито един от двата тима не искаше да даде повече. И двата отбора обаче доказаха, че са солидни и са претенденти за титлата.


Ювентус е на позицията, която заслужава. Тези два състава показват най-постоянни изяви до момента и дават сигнали, че могат да продължат така до края.

Наполи и Милан имат някои проблеми, но също могат да се върнат в битката за титлата. Интер е наясно с възможностите си и когато иска, може да играе наистина добре. Федерико Киеза направи разликата с асистенцията си към Душан Влахович. Колко нападатели могат да правят подобни неща? Колкото до Влахович, трябва да напомня, че когато играеш за клуб като Ювентус, напрежението е огромно. Той не беше вкарвал от известно време, така че трябва да сме наясно с контекста на ситуацията“, коментира Дел Пиеро пред “Скай Спорт Италия”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558