Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot487152.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Агитката на Черно море приветства свой любимец – Sportove
Намери ни
To Top

Агитката на Черно море приветства свой любимец

Централният бранител на Черно море Живко Атанасов изигра мач 150 с екипа на „моряците“. Освен, че получи специална фланелка с броя на изиграните срещи, юношата на Левски спечели аплодисментите на зрителите. След края на срещата срещу Крумовград въпреки студеното време доста привърженици го изчакаха, за да го поздравят. 

Той е единственият играч от настоящия отбор, който спечели Купата на България през паметната за клуба 2015 година, както и Суперкупата на страната.


Отличните игри с екипа на Черно море му осигуриха и дебютно участие за националния отбор в мачовете срещу Унгария и Сърбия.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558