Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot487090.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Нова домакинска загуба остави Лион на дъното – Sportove
Намери ни
To Top

Нова домакинска загуба остави Лион на дъното

Победата над Рен в предишния кръг трябваше да е поваратният момент, след който Лион да тръгне нагоре и бързо да се измъкне от зоната на изпадащите в Лига 1, но днес „хлапетата“ допуснаха домакинско поражение от Лил и продължават да са на последното място в класирането. „Песовете“ спечелиха с 2:0 след попадения на Джонатан Дейвид и Тиаго Сантош още до почивката.

Лил показа завидна ефективност и в ранен етап от двубоя наказа превърналите се в традиция грешки в защитата на Лион. Домакините създадоха немалко положения пред вратата на Люка Шевалие, но ги пропиляха и са вкарали само 9 гола от началото на сезона – второто най-слабо постижение в Лига 1.


Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558