Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot487068.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Президентът на PFL: Предлагаме 15 милиона долара на Нейт Диаз за битка с Джейк Пол – Sportove
Намери ни
To Top

Президентът на PFL: Предлагаме 15 милиона долара на Нейт Диаз за битка с Джейк Пол

Президентът на бойната верига Professional Fighters League Дон Дейвис разкри, че офертата му към Нейт Диаз за ММА битка с Джейк Пол е все още валидна. Дейвис сподели пред Ариел Хелуани за The MMA Hour, че предложението му към Нейт е да премери сили по правилата на смесените бойни изкуства с по-малкия от братята Пол срещу заплащане от колосалните 15 милиона щатски долара.

“Нейт е от тези бойци, които са и предприемачи. Той прави това, което му се иска и когато поиска.


Искам само да поставя офертата от 15 милиона долара и той да знае, че тя е валидна. Имаме нужната инфраструктура в PFL. Налице е и Джейк. Ето ги и парите”, заяви Дейвис.

За ММА среща между бившия боец на UFC и инфлуенсъра-боксьор се говори още от месец август, когато двамата кръстосаха ръкавици на ринга в Далас, Тексас. Тогава след десет рунда дуел по правилата на бокса Джейк Пол бе обявен за победител с единодушно съдийско решение. Ютубърът успя да отбележи нокдаун в третата част на сблъсъка.

Нейт отговори на изказването Дейвис в социалната мрежа Х по следния начин:

“Искам да се бия срещу истински бойци и никога да не се връщам в малките лиги”, написа боецът от Стоктън, като добави и негативни епитети по адрес на Дейвис и организацията му.

Логан Пол има насрочен боксов двубой за 15-и декември, но в интрервюто си Дейвис допълни, че очаква американецът де дебютира в клетката на PFL догодина.

“Планът е Джейк да се бие при нас в последната четвърт на годината. Трябва му време, за да се подготви добре по неговите стандарти. Той започна да тренира ММА преди месец, така че ще го видим в клетката между октомври и декември, 2024-а”

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558