Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot486908.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Тейлър надигра Камерън в двубой реванш в Лондон – Sportove
Намери ни
To Top

Тейлър надигра Камерън в двубой реванш в Лондон

Кейти Тейлър (23-1) вече е абсолютна световна шампионка в две категории в профи бокса (до 61.2 кг. и до 63.5 кг.). Ирландката надигра Шантел Камерън (18-1) в двубой реванш, който се проведе в Лондон в събота (25.11). 37-годишната боксьорка спечели два от три съдийски гласа в нейна полза след десет рунда здрава битка срещу Камерън.


Припомняме, че през месец май Камерън нанесе единствената загуба в професионалната кариера на Тейлър.

В битката присъстваха доста прийоми от „мръсния бокс“ в клинч и близка дистанция. В една от размените в клинча бе отворена аркада над лявото око на Камерън. Това се случи след удар глава в глава.

„Нужни са двама за този танц! Шантел е невероятен боец и шампион и тя също заслужава всичко! Ако имаме трилогия, това ще е огромно признание и за двете ни! Точно това искаме. Тя също е легенда“, заяви боксьорката от Дъблин след битката.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558