Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/10/Ospina.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кошмарът за Оспина е пълен! Раздели се с… – Sportove
Намери ни
To Top

Кошмарът за Оспина е пълен! Раздели се с…

Каръкът на резервния вратар на Арсенал Давид Оспина няма край. След като записа две загуби в Шампионската лига (едната по негова вина) и се контузи, поради което ще отсъства от терените за 3 седмици, сега му се наложи да се раздели и с имуществото си.

Крадци задигнаха Мерцедеса на играча от струващия му 16 млн. паунда дом.


Возилото е оценявано на 100 000 паунда. Апашите задигнали ключовете за возилото, докато Оспина бил на сбор на националния отбор на Колумбия. Любопитното е, че по време на грабежа съпругата му – супермоделът Джесика Стърлин и двете им деца са спяли на горния етаж.

Вратаря заяви пред медиите, че всички в семейството вече са спокойни след злощастната случка. Полицията пък се е заела със залавянето на престъпниците.

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558