Намери ни
To Top

Кьолн 0:1 Байерн, голям пропуск на Сане

Кьолн и Байерн играят при резултат 0:1 в първия мач от 12-ия кръг на Бундеслигата. Хари Кейн откри резултата в 20-ата минута.

Срещата започна с доминация на баварците и те много бързо създадоха няколко положения пред вратата на съперника. Грешка в защитата за малко да позволи на САне да открие резултата.


Пробив на Лаймер завърши с подаване към Чупо-Мотинг, който стреля покрай вратата.

В седмата минута центриране на Сане бе отклонено от Хюберс и той за малко да си отбележи автогол. Действието на бранителя обаче бе решително, тъй като в противен случай топката отиваше в Кейн пред вратата. Секунди по-късно Сане пропусна великолепна възможност да открие. Мазрауи го изведе зад защитата и той се озова сам срещу вратаря. Германският национал опита да прехвърли Швебе, но стражът успя да избие топката.

Домакините почти не докосваха топката, но когато я взеха, успяха да организират добра атака. Те стигнаха до ъглов удар, след който Тийлман се озова на отлична позиция. Ударът му бе отразен от Нойер, а междувременно бе отсъдена и засада. Пред другата врата нова решителна намеса на Хюберс спря атака на Байерн.

Томас Тухел е направил четири промени от последния мач на тима, който беше победа с 4:2 над Хайденхайм. Йошуа Кимих се завръща след наказание и ще действа в средата на терена заедно с Леон Горетцка. Чупо-Мотинг и Коман са титуляри за сметка на Мюлер и Гнабри. На пейката е Алфонсо Дейвис, който имаше мачове с националния отбор на Канада и дълго пътуване.

КЬОЛН – БАЙЕРН 0:1
0:1 – Кейн (20)

КЬОЛН: Швебе, Карстенсен, Хюберс, Килиан, Шабо, Любичич, Мартел, Тийлман, Кайнц, Маина, Зелке
БАЙЕРН: Нойер, Лаймер, Упамекано, Ким, Мазрауи, Кимих, Горетцка, Сане, Коман, Чупо-Мотинг, Кейн

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол