Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot486504.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кубрат и Тервел вече са в Лас Вегас – Sportove
Намери ни
To Top

Кубрат и Тервел вече са в Лас Вегас

Най-добрите професионални боксьори на България – Кубрат Пулев и Тервел Пулев вече са в САЩ за подготовка на следващите си двубои.

“Подготовката за предстоящите мачове за мен и Кубрат по традиция протича в Лас Вегас. А днес в празничния ден за американците (Деня на благодарността) ние имахме възможност да се видим с наш голям приятел и мой бивш съперник Светлозар Радев. 

Светльо живее от доста години в Чикаго, но сега покрай сватба на негов приятел е в Невада и успяхме да се срещнем.


 

Понякога от противници ставаме приятели за цял живот, а тези на които уж възлагаме много надежди и доверие, се оказват по-евтини от 5 стотинки. 

Беше много приятно да се видим, защото вярвам, че приятелството не е да си в денонощен контакт с някого, а дори при 1-2 виждания годишно, да сме сякаш вчера е била последната ни среща. Посмяхме се от сърце! А когато застанахме за снимка Светлозар се оказа между мен и Кубрат, а аз по навик не устоях и шеговито му „посегнах“ в трупа с ъперкът.

 Кобрата не остана длъжник… Малко по-късно случайно покрай нас мина група българи, туристи, които познавам от престоя ми във Варна, на което също се зарадвах. Светът е малък! 

Мачовете ни ще бъдат излъчени на 15 ти декември по БТВ от 5 ч сутринта, българско време. Гала вечерта ще се състои на 14 ти декември в Коста Меса (Хангарът), Калифорния.”, написа Тервел Пулев в социалните си медии.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tervel Pulev (@tervelpulev)

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558