Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot486182.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лофтъс-Чийк все още не тренира с основната група – Sportove
Намери ни
To Top

Лофтъс-Чийк все още не тренира с основната група

Халфът на Милан Рубен Лофтъс-Чийк остава под въпрос за двубоя с Фиорентина през уикенда.


Англичанинът има мускулен проблем, който все още не е отшумял. В клуба се надяваха, че паузата в първенството ще му даде достатъчно време, за да се възстанови, но изглежда това не е така, тъй като играчът продължава да не тренира с основната група, а работеше отделно във фитнеса.

Защитникът Малик Тиау също тренира във фитнеса, тъй като има грипни симптоми, но се очаква да се възстанови за мача през уикенда.

Треньорът Стефано Пиоли обаче ще има доста главоболия около състава си, тъй като Оливие Жиру е наказан, Рафаел Леао е с травма, а към тях трябва да прибавим и дългосрочно контузените Исмаел Бенасер, Пиер Калулу, Марко Пелегрино и Матия Калдара.

Все пак има и добри новини в лагера на „росонерите“ и те са свързани с Кристиан Пулишич и Давиде Калабрия, които вече подновиха тренировки с основната група и се очаква да могат да играят. Друга добра вест е, че Бенасер се възстановява по-бързо от очакваното след своята операция на коляното и надеждите са скоро да поднови занимания.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558