Намери ни
To Top

Нови изследвания дават надежда, че Бастони може да се завърне срещу Наполи

Защитникът на Интер Алесандро Бастони е претърпял нова серия от медицински изследвания в днешния ден, които са потвърдили контузията му в десния прасец, но в същото време са дали и база за известни по-оптимистични прогнози. 24-годишният бранител напусна състава на националния тим на Италия още преди сблъсъците със Северна Македония и Украйна, след като стана ясно, че е с травма още при пристигането му на базата в Коверчано. Първоначално се смяташе, че той със сигурност пропуска дербитата срещу Ювентус в неделя, както и срещу Наполи седмица по-късно.

Днешните прегледи са преоценили в малко по-положителен аспект ситуацията около контузията на Бастони, като вече има известна надежда, че той може да се завърне на терена поне за мача с “партенопеите”.


В момента Интер е водач в класирането на Серия А, но само с две точки преднина пред преследвача Ювентус. Шампионът Наполи пък е четвърти в подреждането на цели 10 точки от “нерадзурите”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол