Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot485335.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Моуриньо е набелязал дуо от Челси – Sportove
Намери ни
To Top

Моуриньо е набелязал дуо от Челси

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо е набелязал двама играчи от бившия му клуб Челси за зимната селекция на „вълците“. Става въпрос за защитниците Трево Чалоба и Маланг Сар, пише „Калчомеркато“.

Рома има нужда от подсилване в отбрана, а Моуриньо вече доказа, че има усет да взима играчи, които са неглижирани в Англия, но след това блестят в Серия „А“. Подобна е ситуацията и въпросните двама играчи.


Чалоба вече даде индикация, че иска да напусне, а Сар също е напълно забравен от Маурисио Почетино, като и двамата не са записали нито минута от началото на сезона.

От Челси са склонни да се разделят с тези играчи, за да балансират бюджета си и да спазят изискванията за Финансов феърплей. Остава да видим дали двата клуба ще постигнат съгласие относно цените на въпросните играчи. Евентуален проблем пред евентуално преминаване на Чалоба на „Олимпико“ може да бъде и фактът, че към него има доста сериозен интерес и от други клубове, така че битката за подписа му ще е сериозна.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558