Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot485315.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Аманда Рибас се завърна в категория сламка с драматична победа – Sportove
Намери ни
To Top

Аманда Рибас се завърна в категория сламка с драматична победа

Аманда Рибас бе разклатена в първия рунд, но се завърна по подобаващ начин в третата част. 30-годишната опитна ММА състезателка надделя с ТКО в третия рунд над Луана Пинейро в битка от основната карта на галавечерта UFC Лас Вегас: Пол срещу Алън. 

Пинейро откри дулеът с агресивни атаки с крошета. 29-годишната бразилка зае центъра на клетката и пресираше с комбинации и крачки напред.


Въпреки това, спортистката от Рио де Жанейро не успя да разклати съперничката си.

Втората част отново премина в стойка, но този път тя бе по-равностойна. Двете дами влизаха в луди размени на удари, а в игра бяха включени и въртящи се удари с лакти и хай-кикове.

Третата част предложи най-голямо зрелище. В първата половина на последния рунд Пинейро имаше предимство. Тя бе по-точна в размените и отбеляза събаряне, но всичко се промени с няколко силни боксови комбинации и въртящ се кик в главата на Пинейро. Рибас отбеляза нокдаун с последния си кик, а след това се нахвърли върху Рибейро и я обсипа с брутален граунд-енд-паунд, който доведе до край на сблъсъка.

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558