Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot485117.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Александър Попов: – Sportove
Намери ни
To Top

Александър Попов:

Волейболистите на ЦСКА нанесоха първо поражение на шампиона Нефтохимик 2010 след като победиха съперника с 3:0 гейма, в мач от пети кръг на ефбет Супер Волей, който се игра в зала „Васил Симов“.

Старши треньора на „червените“ Александър Попов говори след успеха:

“Конкретно за мача, мисля, че след миналата седмица, където не се представихме добре, момчетата  се настроиха за реванш, което беше хубаво. Елементът, който ни се получи днес, е сервисът. Имаме още какво да покажем на този елемент.


Хубаво е, че стана по време на мач и то срещу шампиона. Три победи в нашата зала. Миналата година беше обратното – тук губехме, биехме навън.

Не сме убедителни в посрещането, там имаме потенциал. Иван Колев го познавам от 2002 г. И той, и Стойко Ненче са момчета, които са отраснали тук, в тази зала и разчитам на тях. Имат духа и манталитета на скромни и трудолюбови момчета, които не се отказват от трудностите. Без много физически качества, но с много добра техника, устремени, правят разлика.

Имаме вариативност в селекцията си, имаме потенциал за развиване – и по време на тренировка, и с втората шестица. Всеки ще получи подкрепа и време за изява: важното е, както няколко пъти съм казвал,  да сме добре в тренировъчния режим.

Иван Михал се оплака преди два дни от физически проблем. Днес изяви желание, но имаме пейка.

Отборите в България доказаха, че не робуваме само на имена, но и на работа.”

Последвайте канала ни в

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558