Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot484803.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Кметът на София: Каквито и да се проблемите на футбола, не е това начинът – Sportove
Намери ни
To Top

Кметът на София: Каквито и да се проблемите на футбола, не е това начинът

„Изключително разочарование, че протестираме по такъв начин и си рушим града“. Това заяви кметът на София Васил Терзиев след погрома в столицата след ескалацията на напрежението по време на недоволството на футболни фенове. Той поясни, че са ранени четирима полицаи. Пострадали са около десетима фенове.


„Каквито и да са проблемите на футбола, разбираме ги, но тези хора не заслужават да бъдат мятани камъни по тях, да бъдат опожарени колите им”, подчерта кметът на София. Той допълни, че носещите отговорност за българския футбол трябва „да му мислят”, докато той мисли за града.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558