Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot484751.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ювентус е набелязал арменски и френски национали – Sportove
Намери ни
To Top

Ювентус е набелязал арменски и френски национали

Атакуващият халф на Краснодар Едуард Сперцян е първата алтернатива на Ювентус, ако се провали в опита си за сделка за  крилото на Сасуоло –  Доменико Берарди през зимния трансферен прозорец, твърди Sky Sport.

Торинският клуб ще трябва да плати 15 милиона евро за арменския национал. Алегри го цени за тактическата му адаптивност и способността да играе на няколко позиции. Ювентус може да привлече Сперцян през зимния трансферен прозорец.


Скаутите на клуба следят играта на 23-годишния футболист, чийто договор с Краснодар е до лятото на 2026 г. През този сезон играчът е записал 18 мача във всички турнири, отбелязвайки 7 гола и давайки 3 асистенции.

Междувременно, от “Старата госпожа” също така са изпратили скаут да следи изявите на полузащитника на Монако Юсуф Фофана. „Бианконерите“ планират да се подсилят и с опорен халф през януарския трансферен прозорец след наказанието за залагания, наложено на Николо Фаджоли и положителната допинг проба на Пол Погба, които ограничиха възможностите на Масимилиано Алегри в центъра на терена.

Според RMC Sport един от полузащитниците, които директорът на Ювентус Кристиано Джунтоли следи от известно време, е Фофана от Монако, който е повикан от селекционера на Франция Дидие Дешан за квалификациите за Евро 2024 срещу Гибралтар и Гърция. 24-годишният футболист вероятно ще играе в тези два мача, така че торинският гранд, както и Пари Сен Жермен и Манчестър Юнайтед изпратиха скаути, за да следят отблизо изявите му. Играчът има договор с Монако до юни 2025 година. „Бианконерите“ може да изпратят оферта за него още през януари.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558