Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot484599.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Селекционерът на Ливан: За всеки отбор е важно да играе пред своите привърженици – Sportove
Намери ни
To Top

Селекционерът на Ливан: За всеки отбор е важно да играе пред своите привърженици

Селекционерът на Ливан – Никола Юрчевич, изрази съжаление, че отборът ще изиграе първия си домакински мач от квалификациите за Мондиал 2026 извън страната. Въпреки това Юревич смята, че играчите му остават концентрирани за предстоящата среща с Палестина в днешния 16-и ноември (четвъртък). Двата състава ще играят в Шарджа, ОАЕ заради военния конфликт между Израел и групировката „Хамас“.

“За всеки отбор е важно да играе пред своите привърженици, защото това носи допълнителна сила, но ние сме изправени пред наистина специални обстоятелства и не искам за говоря по този въпрос  играчите, защото е важно да бъдем концентрирани върху начина, по който ще се представим, за да постигнем позитивен резултат.


Вижам, че футболистите са много концентрирани и демонстрират изключителен ентусиазъм за утрешния двубой”, каза наставникът на Ливан.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558