Намери ни
To Top

Бепе Марота коментира преговорите за нови договори на двама ключови играчи на Интер

Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота подчерта колко важно е клубът да удължи договорите на двама от ключовите си играчи – капитана Лаутаро Мартинес и преминалия през академията на “нерадзурите” Федерико Димарко. Той уточни, че преговорите не протичат с бързи темпове, но увери, че засега те изглеждат оптимистични.

“Хубавото на тези момчета е, че имат силно чувство на принадлежност. Това е важно за нас, защото означава изграждането на солидно ядро.


Удължаването на техните договори е от голямо морално значение. Аузилио и аз преговаряме без да бързаме, защото работим със зрели агенти, които са свързани с Интер. Всичко изглежда оптимистично”, коментира пред “Скай Спорт” Бепе Марота, който говори и за предстоящото дерби с Ювентус.

“Юве – Интер в исторически план винаги е било определяно като Дербито на Италия и то си остава такова. Ако видим, че двата отбора сме първи и втори, мачът става още по-атрактивен, като той е позитивен аспект на футболния свят. Предвид, че съм прекарал в Ювентус дълги години, винаги ще изпитвам емоции, но съм убеден, че този мач ще бъде добра реклама за футбола”, добави той.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол