Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot484345.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Решено е: бивш треньор на Наполи ще замени Руди Гарсия – Sportove
Намери ни
To Top

Решено е: бивш треньор на Наполи ще замени Руди Гарсия

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е взел окончателно решение кой да бъде новият наставник на тима веднага щом уволни настоящия такъв Руди Гарсия.

Следващият треньор на италианския шампион ще бъде Валтер Мадзари, съобщават водещите местни журналисти. 62-годишният специалист се е съгласил да подпише договор само до края на сезона, като за този период ще получи 1 млн. евро като заплата.


Този следобед предстои среща между двете страни, на която ще бъдат уточнени всички детайли. За опитния наставник това ще бъде втори престой в Наполи, като той беше начело на тима в периода октомври 2009 г. – май 2013 г., водейки отбора в 182 мача. През сезон 2011/12 именно под негово ръководство неаполитанците триумфираха с Купата на Италия.

До тази сутрин за фаворит за нов треньор на “партенопеите” се смяташе Игор Тудор, който дори се беше договорил с клуба също за краткосрочен контракт. Де Лаурентис обаче се е доверил на позната фигура в лицето на Мадзари, чиито финансови изисквания също са били по-ниски. Бившият наставник на Ливорно, Реджина, Сампдория, Интер, Уотфорд, Торино и Каляри ще наследи Наполи на четвъртата позиция в класирането на Серия „А“, като със своите 6 победи, 3 равенства и 3 загуби в първенството тимът е на 10 точки от лидера Интер.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558