Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot484307.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Спалети направи промени в тима на Италия – Sportove
Намери ни
To Top

Спалети направи промени в тима на Италия

Селекционерът на Италия трябваше да прави промени в състава на Италия поради контузии.


В тима бяха повикани Мануел Ладзари от Лацио и Кристиано Бираги от Фиорентина. “Адзурите” се готвят за последните си мачове от група “С” на евроквалификациите срещу Северна Македония и Украйна.

Четирима играчи вече отпаднаха от отбора поради контузии. Давиде Калабрия, Алекс Мерет, Рафаел Толой и Мануел Локатели напуснаха лагера на Италия и се върнаха в клубовете си. Капитанът на Фиорентина Бираги се присъедини за сутрешната тренировка на тима, докато бранителят на Лацио ще пристигне по-късно днес.

Спалети обясни, че се е допитал до италианската федерация преди да включи Николо Дзаниоло в състава, въпреки че срещу него тече разследване за нелегални залагания. От местната футболна централа са дали разрешение играчът на Астън Вила да бъде част от отбора за предстоящите мачове.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558