Намери ни
To Top

Джон Кавана заяви, че завръщането на Макгрегър отново се отлага

Дългоочакваното завръщане на бившия шампион в две категории на UFC Конър Макгрегър отново ще бъде отложено. Това заяви главният треньор на ММА звездата, Джон Кавана.

“Надявахме се на април. Така ни беше казано.


Сега изглежда, че ни преместиха мача за лятото. Не знам защо. Имахме малък спор за това с UFC по-рано днес”, заяви ММА експертът пред Ариел Хелуани за The MMA Hour.

Ирландската суперзвезда е в списъците на тествани бойци от Американската антидопингова агенция (USADA) от началото на месец октомври. Това ознава, че след шест месеца в този списък и поне два негативни допинг теста, Макгрегър може да се завърне в клетката. Именно заради това феновете на бойните спортове и самият боец се надяваха на завръщане през април, 2024-а. Квана разкрива още, че Конър и съотборниците му са изнервени от забавянето на завръщането му в октагона.

Припомняме, че последната битка на бившия властелин на дивизиите перо и лека беше през юли, 2021-а.

“Бях притеснен за психическото състояние на Конър. Поне сега тренира и си е намерил добри партньори. Не е като да се бие пред голяма публика, но сега поне тренира, което е важно. Казах му, че е кофти, че ни местят от април за юли, но не е края на света. Просто още няколко месеца. Нека тренираме и се насладим на процеса. Но в нашия спорт кариерите са по-краткиот някои други спортове”, споделя главният треньор на SBG Ирландия. Той допълни, че се надява все пак UFC да размисли и да даде шанс на Макгрегър да се изяви през април.

Вижте пълното интервю с наставника на редица ММА шампиони:

Последвайте канала ни в

Ощр от категория Бойни Спортове