Намери ни
To Top

Хетафе иска да удължи наема на Мейсън Грийнууд

Хетафе има желание да задържи крилото на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд за по-дълъг период в редиците си. В момента англичанинът играе на „Колизеум Алфонсо Перес“ под наем до края на сезона, но испанците са изключително доволни от представянето му и вече правят планове да удължат наема му, твърси „АС“.

Грийнууд бързо се превърна в ценен играч на „Лос Азулонес“ отляво и досега има три гола и три асистенции в седем мача. Затова в Хетафе са доволни от 22-годишния футболист, който също е щастлив в клуба и се радва на живота в Испания.


Затова от Хетафе са в редовен контакт с Манчестър Юнайтед, като вече се водят преговори за евентуално удължаване на договора за наем за още един сезон. „Червените дяволи“ все още не са казали окончателно „да“ на това предложение, тъй като биха предпочели да продадат този играч и така в касата на клуба да влязат свежи средства.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол