Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/11/screenshot484215.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ема Радукану отлага завръщането си на корта – Sportove
Намери ни
To Top

Ема Радукану отлага завръщането си на корта

Бившата шампионка от Откритото първенство на САЩ по тенис Ема Радукану обяви чрез мениджърската си агенция, че ще забави завръщането си на корта.

Британката, която в понеделник празнува 21-вия си рожден ден, не е играла от април месец. През май тя претърпя операции на китката и на глезена.

Радукану трябваше да се включи в демонстративен турнир в Макао през декември, но ще удължи престоя си встрани от тенис корта.


Единствената квалификантка, печелила турнир от Големия шлем, поднови тренировки през август с идеята да се завърне в състезателен режим през новия сезон. Откритото първенство на Австралия започва на 15 януари и е първият значим турнир през 2024 година.

След контузиите си през този сезон Радукану, която спечели титлата в САЩ през 2021 година, изпадна до номер 289 в световната ранглиста.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558