Намери ни
To Top

Oсимен: Имах луда оферта от Саудитска Арабия, повечето ми приятели са от Челси

Нападателят на Наполи Виктор Осимен говори в подкаста на бившия играч на Челси Джон Оби Микел “The Obi One”. В него той говори за сериозната оферта, която е имал през лятото от Саудитска Арабия.

“Ако трябва да бъда честен, никога не съм мислил да напускам миналото лято, тъй като Наполи искаше да ме задържи. Но когато дойде офертата от Саудитска Арабия, от Ал-Хилал, тя беше огромна. Много голяма … беше трудно да я отхвърля”, започна Осимен.

“Беше лудост… колкото повече отказвах, толкова повече увеличаваха финансовото си предложение отново и отново!. Беше направо: уау! Това щеше да промени живота ми и те никога не се отказаха! Но аз казах: не, момчета. Оставам“,

“Нямам любим отбор в Премиър лийг, но имам две фланелки: на Челси и на Ман Юнайтед. Много от моите приятели са фенове на Челси, по-малко са фенове на Ман Юнайтед. Премиър лийг е най-ценената лига от всеки африкански играч – това е много голямо първенство“, каза още нигериецът.

На свой ред Джон Оби Микел каза шеговито на Осимен: „През следващия сезон знам, че ще дойдеш в Челси, човече! Казвам ти, че аз ще бъда агентът, който ще посредничи за тази сделка. Аз ще се погрижа това да се случи. Имаме отчаяна нужда от някой като теб – откакто Дрогба напусна клуба“.

Oсимен в момента се възстановява от контузия на бедрото, заради която не е играл от средата на октомври. През настоящия сезон той има 10 мача и 6 гола за Наполи, като все по-усилено се заговори, че нигериецът иска да напусне “партенопеите”.

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол